Web Analytics Made Easy - Statcounter

زندگی > سلامت - همشهری آنلاین:
یک متخصص گوش و حلق و بینی گفت: درمان سینوزیت با آنتی‌بیوتیک موضعی امکان پذیر نیست.

محمد پورحاجی غلامی در گفتگو با مهر درباره شایعات پزشکی درباره درمان سینوزیت اظهارداشت: : شستشوی بینی با سرم و پنی‌سیلین بر درمان سینوزیت تاثیری ندارد. می‌گویند برای درمان سینوزیت، پنی‌سیلین ۸۰۰ را با سرم فیزیولوژی مخلوط کنید و روزی پنج‌بار حلق و بینی را با آن شستشو بدهید و یا آنتی بیوتیک را بخور دهید اما ما هیچ گونه درمان موضعی برای بینی و درمان سینوزیت نداریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: درمان سینوزیت فقط از طریق درمان داروهای خوراکی و تزریقی امکان پذیر است و شست‌شوی بینی با پنی‌سیلین نوعی درمان موضعی محسوب می‌شود که هیچگونه اثری ندارد.

پورحاجی غلامی تصریح کرد: درمان روتین سینوزیت برای بیماران سرپایی به صورت خوراکی و برای بیماران بستری به صورت تزریقی انجام می‌گیرد.

این متخصص گوش و حلق و بینی ادامه داد: هم اکنون آنتی بیوتیک‌های موضعی برای گوش در داروخانه‌ها موجود است اما برای بینی چنین دارویی وجود ندارد.

پورحاجی غلامی درباره ی آلودگی هوا اظهار کرد: توصیه در این زمینه اقداماتی مقطعی محسوب می‌شود. تا وقتی که مشکل سوخت و خودروهای آلاینده حل نشود این شرایط ادامه دارد.

این متخصص گوش و حلق و بینی تاکید کرد: افرادی که مشکلات قلبی و ریوی دارند حتی الامکان از خانه بیرون نروند زیرا آلودگی هوا مشکلات آنان را تشدید می‌کند.

وی با تاکید به مصرف شیر و مواد دارای آنتی ‌اکسیدان، گفت: ماسک‌های استاندارد نیز می‌توانند تا حدودی کمک کننده باشند.

پورحاجی غلامی درباره اینکه چرا به هنگام آلودگی هوا مدارس و ادارات با هم تعطیل نمی‌شوند، اظهار کرد: آلودگی هوا برای افرادی که در سنین رشد هستند به مراتب خطرناک تر است، اگرچه برای افراد بزرگسال نیز که مشکلات قبلی دارند خطرات جدی را به دنبال داشته و حتی احتمال مرگ هم در این افراد وجود دارد.

در همین زمینه: مشکل حال حاضر جامعه ما سینوزیت مزمن است مشکلات سینوس ممکن است به افسردگی و غیبت از کار بینجامد دردسر سینوسی راهنمای جدید برای درمان سینوزیت سینوزیت، عامل عوارض چشمی و مغزی در کودکان شیر و عسل بهترین راه‌ پیشگیری از سینوزیت

منبع: همشهری آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۱۴۷۱۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیمه‌بودن شرط درمان رایگان کودکان زیر هفت سال

به گزارش گروه استان‌های ایسکانیوز، سیدکاظم رضوی، با اشاره به طرح درمان رایگان کودکان زیر هفت سال گفت: کلیه بیمارستان‌های دولتی، کلینیک‌های دولتی و مراکز بهداشتی تابعه دانشگاه علوم پزشکی و پزشکان عمومی و تخصصی در واحدهای تابع دانشگاه علوم پزشکی مکلف هستند پذیرش، بستری، اعمال جراحی، اقدامات تشخیصی– درمانی و ترخیص کودکان زیر هفت سال بیمه‌شده را به صورت رایگان انجام دهند.

وی ادامه داد: دانشگاه علوم پزشکی جزو اولین دانشگاه‌ها در کشور است که این طرح را اجرا می‌کند بنابراین ممکن است اختلالاتی وجود داشته باشد که بیشتر مرتبط با زیرساخت‌ها و سامانه‌های بیمه‌ای است بنابراین وجود اختلال به معنای اجرا نشدن طرح نیست و دانشگاه علوم پزشکی آنچه را که بر عهده داشته به اجرا درآورده است و بیمه‌ها هم نیز باید در این زمینه پویاتر شوند.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد با بیان اینکه بیمه بودن کودکان زیر هفت سال شرط برخورداری از خدمات رایگان درمان در این طرح است، افزود: این طرح یارانه سلامتی است که دولت برای کودکان ایرانی زیر هفت سال در نظر گرفته است و اتباع را شامل نمی‌شود و تمام کودکان بیمه‌شده تأمین اجتماعی، سلامت، نیروهای مسلح از این طرح برخوردار می‌شوند.

وی افزود: زیرساخت‌های بیمه سلامت از بین بیمه‌های ارائه شده، برای خدمات درمانی رایگان بستری و سرپایی آماده است و این بیمه بیشترین همکاری را در این زمینه با دانشگاه علوم پزشکی دارد اما در خصوص بیمه تأمین اجتماعی که 70 درصد بیمه‌شدگان را شامل می‌شود هنوز زیر ساخت‌های آنها به زیرساخت‌های دانشگاه علوم پزشکی متصل نیست و یک سری کارها باید به صورت دستی توسط بیمه‌شدگان انجام گیرد.

رضوی یاداور شد: شهروندان مدنظر داشته باشند که چون این طرح در ابتدای کار است ممکن است مواردی پیش بیاید که از پیش‌بینی خارج است با این حال چنانچه مشکلی در این زمینه به وجود آمد مدیران بیمارستان‌ها و کلینیک‌ها تابعه دانشگاه علوم پزشکی در این زمینه پاسخگو خواهند بود.

خبرنگار: علیرضا شفیعی

انتهای خبر/

کد خبر: 1229895 برچسب‌ها استان یزد روانشناسی کودک وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی کادر درمان

دیگر خبرها

  • گروه خونی همگانی در راه است؛ آنزیمی که ناهمخوانی گروه‌های خونی‌ را از بین می‌برد
  • بیمه‌بودن شرط درمان رایگان کودکان زیر هفت سال
  • تشخیص بیماری‌های خودایمنی با ۴ کیت دانش‌بنیان ایرانی
  • تشخیص بیماری‌های خودایمنی با ۴ کیت ساخته شده در یک شرکت دانش‌بنیان ایرانی
  • حسگری که مواد مخدر را ۶ برابر سریع‌تر شناسایی می‌کند
  • فواید شگفت انگیز خوردن عسل قبل از خواب
  • این غذاها و داروها را با هم مصرف نکنید؛ از وارفارین و زغال اخته تا الکل و آنتی هیستامین
  • برای رفع یبوست این میوه را مصرف کنید
  • واکسنی که ویروس‌های ظهور نکرده کرونا را از بین می برد!
  • عارف غلامی و عجیب‌ترین اولتراهای فوتبال!