Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس بخش بیماری‌های گوش و حلق و بینی پژوهشگاه بررسی‌های زیست پزشکی آکادمی علوم روسیه در مصاحبه با خبرگزاری ریانووستی گفت: این مؤسسه به زودی برای خدمه ایستگاه فضایی بین‌المللی یک "جعبه" جدید پزشکی آماده خواهد کرد.

به گزارش ایسنا؛ آلکسی پولاکوف، رئیس بخش بیماری‌های گوش و حلق و بینی پژوهشگاه بررسی‌های زیست پزشکی آکادمی علوم روسیه گفت: این "جعبه" که قرار است در ماه آوریل، به ایستگاه فضایی بین‌المللی ارسال شود، می‌تواند به خدمه ایستگاه در درمان بیماری‌های گوش و حلق و بینی کمک کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گفته پولاکوف، این بسته، از دو بخش تشکیل شده است: بخش اول شامل یک دستگاه دیجیتال است که اجازه می‌دهد " تصویر" قسمت مورد بررسی، به زمین منتقل شود تا پزشکان مرکز هدایت پرواز قادر شوند با بررسی وضعیت سیستم شنوایی، سریعاً به آنها توصیه‌های لازم را ابلاغ کنند.

بخش دوم بسته، شامل داروها و کمک‌های پزشکی برای درمان بیماری‌های گوش و حلق و بینی است که به احتمال زیاد در طول پرواز فضایی ممکن است بوجود آید.

یکی از مشکلات مهم خدمه ایستگاه فضایی بین‌المللی، ناراحتی‌های گاه و بی گاه به دلیل آلودگی صوتی همیشگی در این ایستگاه است زیرا در آنجا هیج مکان ساکتی وجود ندارد و کار مداوم دستگاه‌ها در مواردی حتی روی درک و عملکرد خدمه اثرات منفی می‌گذارد.

یکی از دلایل اصلی ساخت این سامانه بررسی مرتب شنوایی فضانوردان است زیرا بررسی شنوایی فضانوردان در طول پرواز مشکل است، زیرا روش‌های ارزیابی شنوایی معمولی در ایستگاه‌های فضایی پاسخ نمی‌دهد. در سامانه جدید از یک اتوسکوپ ویژه برای انتقال تصویر به مرکز هدایت پرواز استفاده می‌شود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: فضانورد كمكهاي اوليه گوش و حلق و بینی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۵۲۶۴۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

زارع‌پور: دنبال تبدیل شدن به قطب فضای منطقه هستیم / ایران توانایی ساخت ماهواره‌های کوچک زیر ۱۰۰ کیلوگرم را دارد+ فیلم

وزیر ارتباطات تاکید کرد : ایران توانایی ساخت ماهواره‌های کوچک زیر ۱۰۰ کیلوگرم را دارد و در حال حاضر مشتریانی در سطح دنیا برای این نوع ماهواره‌ها وجود دارد.

عیسی زارع‌پور، وزیر ارتباطات در گفتگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجو گفت : با تلاش‌های جهادگرانه متخصصان ایرانی، در افق برنامه ۱۰ ساله صنعت فضایی کشور، شاهد خودکفایی و تبدیل شدن ایران به قطب فضایی منطقه خواهیم بود.

وی افزود: با وجود تثبیت فناوری‌ها در برخی حوزه‌ها، تمرکز اصلی بر بازاریابی خدمات فضایی ایران در سطح جهانی، به خصوص در زمینه پرتابگر‌های سبک و ماهواره‌های کوچک است.

زارع پور اظهار داشت : ایران توانایی ساخت ماهواره‌های کوچک زیر ۱۰۰ کیلوگرم را دارد و در حال حاضر مشتریانی در سطح دنیا برای این نوع ماهواره‌ها وجود دارد.

وی افزود: برای رسیدن به خودکفایی کامل و چرخش خودجوش صنعت فضایی، نیازمند سرمایه گذاری در زمینه‌های مختلف این حوزه هستیم.

وزیر ارتباطات تاکید کرد :  جمهوری اسلامی ایران با برگزاری نمایشگاه‌ها و رویداد‌های فضایی، به دنبال جذب شرکای بین‌المللی و توسعه همکاری‌ها در این زمینه است.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • نقشه مترو فضایی؛ به راحتی ایستگاه عوض کنید!
  • ایجاد داروخانه دولتی ویژه بیماران خاص در کرمانشاه
  • آشنایی با پزشکی ترمیمی
  • عوامل شیوع بیماری آسم و راهکارهای درمان
  • کلمه «سرطان» از کجا آمده است؟/ چرا به سرطان «سرطان» می گویند؟
  • (ویدئو) رونمایی از لباس جدید مخصوص راهپیمایی فضایی اسپیس ایکس
  • علم جدیدی به نام پزشکی فضایی شکل گرفته است
  • فضاپیمای پرسروصدای بوئینگ ناکام شد!
  • زارع‌پور: دنبال تبدیل شدن به قطب فضایی منطقه هستیم / ایران توانایی ساخت ماهواره‌های کوچک زیر ۱۰۰ کیلوگرم را دارد+ فیلم
  • زارع‌پور: دنبال تبدیل شدن به قطب فضای منطقه هستیم / ایران توانایی ساخت ماهواره‌های کوچک زیر ۱۰۰ کیلوگرم را دارد+ فیلم