Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ناطقان»
2024-05-09@04:09:31 GMT

همه چیز درباره سنگ لوزه

تاریخ انتشار: ۸ مهر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۲۸۷۱۸۷

یک متخصص گوش، حلق و بینی گفت: سنگ لوزه در دو طرف حلق قرار گرفته است و موجب التهاب گلو می‌شود. ناطقان: زهرا رحمانی متخصص گوش، حلق و بینی درباره سنگ لوزه اظهار کرد: سنگ لوزه در دو طرف حلق قرار داد که از کلسیم تشکیل شده است و با انباشته شدنش موجب کریستال کلسیم خواهد شد. این سنگ‌ها عامل اصلی بدبویی دهان و نیز خشن شدن صدای افراد است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

البته این نوع عارضه ممکن است در تمام سنین اتفاق بیفتد، زیرا در بیشتر مواقع مادرزادی است.

وی در ادامه افزود: سنگ لوزه دارای حفره‌هایی است که منبع ترشحات دهانی است. البته اگر این مواد خارج نشوند و روی هم انباشته شوند مجرای خروجی دهان بسته می‌شود و موجب عفونت و چسپندگی دهان و لوزه خواهند شد. درصد بروز این نوع بیماری در افراد کم است.

متخصص گوش، حلق و بینی درباره علائم سنگ لوزه بیان کرد: یکی از نشانه‌های بارز این عارضه مشاهده کردن لکه‌های سفیدرنگی است که در دهان ظاهر می‌شوند و فرد حس پری و سنگینی می‌کند. یکی دیگر از نشانه‌های آن بوی بد دهان است؛ البته بوی بد دهان صرفاً نشان‌دهنده‌ بیماری سنگ لوزه نیست.


وی درباره علل سنگ لوزه گفت: علل اصلی این نوع عارضه وجود باکتری‌هایی است که در سلول‌ها و مخاط لوزه وجود دارند و موجب برآمدگی و شکاف‌هایی در آن خواهند شد؛ اگر رسوب در لوزه ایجاد شود دچار التهاب می‌شود.

متخصص گوش، حلق و بینی درباره عوارض این عارضه متذکر شد: عواملی همچون مشکلات سینوس‌ها، آلرژی، استعمال دخانیات، مصرف مواد چرب و رنگی مانند آجیل‌ها و غذا‌های سرخ کردنی در هنگام سرماخوردگی موجب ایجاد سنگ لوزه می‌شوند.

وی درباره درمان سنگ لوزه اظهار کرد: برای درمان این نوع عارضه بهترین راه رعایت بهداشت دهان است. از نخ دندان و مسواک حتماً استفاده کنید و قرقره کردن با آب و نمک هم توصیه می‌شود. برای درمان و بهبودی کامل باید لوزه فرد کاملاً تخلیه شود نه صرفاً سنگ لوزه برداشته شود. اگر فرد زود به متخصص مراجعه کند، این بیماری را می‌توان درمان کرد. منبع: باشگاه خبرنگاران برچسب ها: سنگ ، لوزه ، دردناک

منبع: ناطقان

کلیدواژه: سنگ لوزه دردناک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۲۸۷۱۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تاثیر تغییرات هوایی بر بیماری‌های عفونی / افزایش انگل‌های روده‌ای با مصرف آب غیربهداشتی

 متخصص عفونی با بیان اینکه تغییرات هوایی بر بیماری‌های عفونی تأثیرگذار است، گفت: مصرف آب غیربهداشتی می‌تواند باعث افزایش انگل‌های روده‌ای شود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، حسن صالحی امروز _سه‌شنبه هجدهم اردیبهشت_ در نشست هم‌اندیشی با محوریت ارائه راهکارهایی به منظور کاهش آلاینده‌ها و پیشگیری از اثرات مخرب آنها بر سلامت محیط و جامعه اظهار کرد: پرتوها و عوامل شیمیایی دارای اثراتی بر ژنتیک افراد هستند و می‌توانند منجر به بروز سرطان شوند.

وی با بیان اینکه بعضی از عوامل و بیماری‌های عفونی مانند بیماری مالاریا و سالک در شرایطی خاص، افزایش پیدا می‌کند و تخریب اکوسیستم، تجارت، حمل و نقل و مهاجرت نیز می‌تواند اثراتی مثبت و منفی داشته باشند، افزود: علاوه بر انسان‌ها، حیوانات، گیاهان و جو زمین نیز در معرض آسیب قرار دارد.

متخصص عفونی تصریح کرد: افزایش حفره ازن در جو زمین می‌تواند اثرات زیست محیطی به همراه داشته باشد که از جمله آنها می‌توان به بارش باران‌های اسیدی که بر بیماری‌های تنفسی تأثیرگذار هستند و آسیب‌های کلیه و کبد اشاره کرد.

صالحی با اشاره به اینکه عفونت‌های دستگاه تنفسی تحتانی و دستگاه تنفسی فوقانی و عفونت گوش میانی بیشتر مشاهده می‌شود، ادامه داد: تغییرات هوایی بر بیماری‌های عفونی تأثیرگذار است و مهاجرت مردم از شهرهای آلوده می‌تواند تبعات منفی از جمله افزایش بیماری‌های اندمیک را در پی داشته باشد.

وی با بیان اینکه بیماری‌هایی مانند وبا، تیفوئید، شیگلوز، آمبیاز و بعضی از بیماری‌های انگلی روده و بیماری انگلی خونی، شپش و گال در این مهاجرت‌ها بیشتر دیده می‌شود، گفت: افزایش دما می‌تواند افزایش تکثیر پشه آنوفل و مالاریا را در پی داشته باشد و تکثیر بعضی از جوندگان و پشه خاکی که سالک را بیشتر می‌کند، افزایش می‌دهد.

متخصص عفونی اضافه کرد: مصرف آب غیربهداشتی می‌تواند باعث افزایش انگل‌های روده‌ای شود و آلودگی هوا نیز افزایش تعداد arbovirus را در پی خواهد داشت که بعضی از این ویروس‌ها تب دانگی و بیماری زیکا را ایجاد می‌کند.

صالحی با بیان اینکه بیماری اسپیروکتی می‌تواند در اثر آلودگی هوا تشدید شود که این بیماری تظاهرات پوستی ، مفصلی ، قلبی و CNS دارد، افزود: با توجه به تعدد صدمات آلودگی هوا در بیماری‌های عفونی، توصیه‌های مرتبط باید مد نظر قرار گیرد و استفاده از اجاق گاز برقی و استفاده از گاز برای سوخت ماشین از جمله راهکارهای کاهش الودگی هوا و تأثیرات آن به شمار می‌رود.

کد خبر 751506

دیگر خبرها

  • جمع‌آوری واکسن آسترازنکا از بازار/ عارضه لخته خون ثابت شد
  • جمع‌آوری واکسن معروف از بازار/ عارضه لخته خون ثابت شد
  • کسانی که واکسن آسترازنکا تزریق کرده‌اند بخوانند | این واکسن کرونا خونمان را لخته کرده است؟
  • گرمای موبایل و لپ‌تاپ باعث ناباروری می‌شود | با این کارها اسپرم مردان آسیب می‌بیند
  • روشی ساده و کم‌هزینه برای کاهش استرس
  • تربیت نیروهای متخصص جهادی از نیاز مهم سیستان و بلوچستان
  • تاثیر تغییرات هوایی بر بیماری‌های عفونی / افزایش انگل‌های روده‌ای با مصرف آب غیربهداشتی
  • دریافت قند برای بدن امری حیاتی است
  • حل معضل کمبود پزشک زن در کشور اولویت مسئولان نیست
  • نبود کارشناس تغذیه در تنها کلینیک دیابت کرمانشاه