Web Analytics Made Easy - Statcounter

به منظور تسهیل دسترسی، کاهش هزینه و صرفه جویی در وقت بیماران، کلینیک ویژه اختلالات عصب و صورت برای اولین بار در کشور، در بیمارستان حضرت رسول اکرم (ص) راه اندازی شد. - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران پویا؛ اولین کلینیک ویژه اختلالات عصب و صورت در کشور به منظور تسهیل دسترسی، کاهش هزینه و صرفه جویی در وقت بیماران، با کار تیمی متخصصان گوش و حلق و بینی، روان پزشکی، مغز و اعصاب، پلاستیک، چشم، فیزیوتراپی و طب فیزیکی؛ امروز در بیمارستان حضرت رسول اکرم (ص) راه اندازی شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دکتر احمد دانشی، مدیر گروه گوش و حلق و بینی دانشگاه علوم پزشکی ایران در این مراسم گفت: در این کلینیک درمان بیماران با ناهنجاری‌های مادرزادی فک و صورت، شکستگی و تومورها و کیست‌های فک و صورت و عصب و صورت، به صورت متمرکز و تیمی انجام می‌شود؛ دسترسی آسان بیماران به تخصص‌های مورد نیاز، افزایش اعتماد به کیفیت خدمات ارائه شده و صرفه جویی در وقت و هزینه بیماران از مزایای این کلینیک است.

در ادامه جمعی از پزشکان متخصص این مرکز، به تشریح مزایای راه اندازی این کلینیک پرداختند.

شباهنگ محمدی، متخصص گوش و حلق و بینی با اشاره به طولانی بودن روند درمان در برخی بیماری‌ها از جمله سرطان گردن و بیماری های خود ایمنی، افتتاح این کلینیک را گامی موثر در کم شدن زمان درمان و افزایش سرعت بازتوانی بیماران دانست.

علی محمد اصغری متخصص گوش و حلق و بینی گفت: درمان عصب صورت کاری پیچیده و نیازمند یک تیم پزشکی است که همکاری در این کلینیک موجب افزایش کیفیت و درمان سریعتر بیماران می‌شود.

دکتر امامی خواه، متخصص مغز و اعصاب نیز با تبیین انواع بیماری های عصب صورت، مانند سکته مغزی، ام اس و فلج عصب صورت تصریح کرد: تشخیص و درمان این بیماری ها نیازمند متخصصان فیزیوتراپی، جراحی پلاستیک و متخصص گوش و حلق وبینی است که در این کلینیک به صورت تیمی کارهای تشخیص را به صورت منسجم انجام می دهند.

صالح محبی، متخصص گوش و حلق و بینی تاکید کرد: درمان بیماری‌هایی که نیازمند مشورت و همکاری چند رشته مختلف تخصصی هستند باید به صورت تیمی انجام شود که راه اندازی این کلینیک نقش بسزایی در کاهش طول درمان و افزایش کیفیت خدمات و رضایت بیماران دارد.

بزرگترین بیمارستان سیار کشور افتتاح شد+ تصاویر

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: دانشگاه علوم پزشکی ایران بهداشت و درمان دانشگاه علوم پزشکی ایران بهداشت و درمان متخصص گوش و حلق گوش و حلق و بینی راه اندازی عصب و صورت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۲۷۳۶۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سالانه ۳هزار بیمار به بیماران صعب العلاج گلستان اضافه می شود

به گزارش خبرنگار مهر، فاطمه اسفندیاری ظهر سه شنبه به مناسبت روز بیماری‌های خاص و صعب العاج در جمع خبرنگاران از وجود ۱۷ هزار بیمار صعب العلاج در استان گلستان خبر داد و اظهار کرد: طبق آمارهای اعلام شده سالانه ۳ هزار نفر به تعداد این بیماران در استان اضافه می‌شود.

وی با اشاره به اینکه بیماران هموفیلی، تالاسمی، دیالیزی و سرطانی در ذیل بیماران خاص هستند، افزود: در حال حاضر ۲۲۶ بیمار هموفیلی، ۴۱۴ بیمار تالاسمی، و هزار و ۱۶۰ نفر بیمار دیالیزی در استان وجود دارد.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی گلستان با اشاره به اینکه این بیماران برای درمان از خدمات دولتی بهره مند می‌شوند، گفت: بسته خدمتی که در بیمه سلامت تعریف شده است در اختیار این بیماران قرار می‌گیرد.

وی یادآور شد: این بسته سلامت خدماتی چون تخفیفات دارویی، ام آر آی، سی تی اسکن و سونوگرافی شامل می‌شود.

اسفندیاری با اشاره به اینکه این بیماران می‌توانند از تسهیلات درمانی ۵۰ میلیون تومانی با کارمزد ۴ درصد بهره مند شوند، اظهار کرد: این بیماران اقساط خود را با بازپرداخت پنج ساله می‌توانند انجام دهند که امسال هم در صورت ابلاغ بودجه به بانک‌ها معرفی می‌شوند.

وی خاطرنشان کرد: سال گذشته توانستیم به سه هزار و ۷۰۰ بیمار صعب العلاج و خاص تسهیلات پرداخت کنیم.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی گلستان گفت: اکنون تمامی تجهیزات و امکانات تشخیصی و درمانی برای این بیماران در مراکز درمانی گرگان وجود دارد.

کد خبر 6099351

دیگر خبرها

  • ایجاد داروخانه دولتی ویژه بیماران خاص در کرمانشاه
  • ایران جزو کشور‌های شناخته شده دنیا در درمان ناباروری
  • راه اندازی کلینیک سیار نورآوران سلامت در جیرنده عمارلو
  • هوش مصنوعی قادر است بیماری‌های نادر را سال‌ها زودتر شناسایی کند
  • خطر حمله قلبی در این بیماران بیشتر است
  • صندوق بیماران خاص، سخت درمان و نادر تشکیل شد/پوشش۱۰۷گروه بیماری
  • سالانه ۳هزار بیمار به بیماران صعب العلاج گلستان اضافه می شود
  • آماده‌باش چین برای شراره‌های خورشیدی
  • نیروی جوان کیفیت جمعیت هر کشور را معرفی می‌کند
  • نبود کارشناس تغذیه در تنها کلینیک دیابت کرمانشاه