Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جام جم آنلاین»
2024-05-09@04:47:47 GMT

تفاوت های آلرژی فصلی با کرونا

تاریخ انتشار: ۴ فروردین ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۳۸۹۶۱۷

تفاوت های آلرژی فصلی با کرونا

به گزارش جام جم آنلاین، محمدحسین حکمت آرا، متخصص و جراح گوش و حلق و بینی در گفتگو با فارس با اشاره به اینکه آلرژی به معنی حساسیت به برخی مواد است گفت: گرفتگی، آبریزش و کیپ شدن بینی و خارش ته حلق و گلو از علائم آلرژی است که می تواند به صورت فصلی یا دائمی باشد. آلرژی می تواند به خشکی پوست و اگزما هم منجر شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اما بهترین درمان دوری از موادی است که بدن نسبت به آن عکس العمل نشان می دهد. با توجه به افزایش مواد شیمیایی در پماد ها و لوسیون ها، بدن می تواند از خود حساسیت نشان دهد. مواد شوینده، گرده های کپک و حتی پر مرغ و پشم گربه و سگ می تواند ایجاد آلرژی کند که علاوه بر تاثیر روی گوش و حلق و بینی و ریه می تواند بر پوست هم تاثیر بگذارد.

متخصص و جراح گوش و حلق و بینی با تاکید بر اینکه بهترین راه درمان آلرژی شناسایی موادی است که مصرف می کنیم و به آنها حساسیت داریم گفت: حتی برخی اسپری هایی که برای جلوگیری از کرونا استفاده می شود می تواند منجر به آلرژی پوست شود. استفاده از صابون معمولی، کرم ویتامین آ و ترکیب روغن زیتون با آبلیمو می تواند پوست را نرم کند. ضمن اینکه برخی ماسک ها به پوست حساسیت می دهد و در جاهاییکه ماسک صورت را می پوشاند قرمزی دیده می شود بهتر است از ماسک هایی که با پارچه های نخی دوخته شده و دست دوز است، استفاده کرد.

حکمت آرا درباره علائم مشترک و افتراقی کرونا و آلرژی گفت: کرونا یا سرماخوردگی هایی که شبیه کرونا هستند وجوه مشترک و تفاوت هایی با آلرژی دارند. آبریزش، خارش چشم، بینی و حلق و سرفه از علائم مشترک است. این علائم در کرونا به صورت محدود است اما در آلرژی ها می تواند به قدر یک فصل ادامه پیدا کند.

منبع: جام جم آنلاین

کلیدواژه: آلرژی کرونا آبریزش بینی سرفه حساسیت اگزما

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت jamejamonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام جم آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۳۸۹۶۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکسن‌های آسترازنکا از سراسر جهان جمع‌آوری می‌شوند

شرکت آسترازنکا می‌گوید به دلیل مازاد واکسن‌های کرونا، این محموله‌های خود را از سراسر جهان جمع‌آوری می‌کند. - اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، شرکت انگلیسی ـ سوئدی آسترازنکا می‌گوید به دلیل مازاد واکسن‌های کووید19 این محموله‌های خود را از سراسر جهان جمع‌آوری می‌کند.

این شرکت اعلام کرده که از زمان آغاز همه‌گیری کرونا چندین نسخه به‌روز شده از واکسن‌هایی که برای مقابله با ویروس کرونا ساخته شده از سوی شرکت‌های مختلف راهی بازار شده و همین مسئله موجب پدید آمدن مازاد واکسن‌ برای بیماری کرونا شده است.

اعتراف تولیدکننده واکسن آسترازنکا به عوارض نادر و لخته خون

براساس گزارش گاردین، در 7 می، آژانس دارویی اروپا اطلاعیه‌ای صادر کرد مبنی بر اینکه این واکسن دیگر مجاز به استفاده نیست. AstraZeneca در بیانیه‌ای گفت که این تصمیم به این دلیل گرفته شده است که در حال حاضر انواع واکسن‌های جدیدتری در دسترس هستند که برای هدف قرار دادن انواع کووید-19 سازگار شده‌اند.

با وجود این، چند روز پیش در پی شکایت دسته‌جمعی گروهی از شهروندان بریتانیایی، این شرکت اعتراف کرده بود که موارد نادری از واکسن‌های کرونای شرکت آسترازنکا به ایجاد لخته خون و مرگ بیماران منجر شده است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • این علامت‌ها خبر از بیماری آسم می‌دهد؟
  • واکسن‌های آسترازنکا از سراسر جهان جمع‌آوری می‌شوند
  • کسانی که واکسن آسترازنکا تزریق کرده‌اند بخوانند | این واکسن کرونا خونمان را لخته کرده است؟
  • راه اندازی سامانه پیش بینی ماهانه و فصلی بارش کشور
  • کشت ۶۰۰ هزار بوته نشاء گل فصلی در محل گلخانه شهرداری
  • مورایس به قهرمانی حساسیت گرفت! | پس چرا شما تشریف آوردید؟
  • صدور هشدار سطح نارنجی در اردبیل
  • توصیه‌هایی برای مقابله با بیماری آسم
  • ۶ علامت کمبود ویتامین که از چهره مشخص می‌شود
  • کم‌گل‌ترین نسخه شماره ۹ پرسپولیس!