Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تقریب»
2024-05-09@09:31:08 GMT

تفاوت آلرژی فصلی و کرونا

تاریخ انتشار: ۴ فروردین ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۳۸۹۶۳۵

تفاوت آلرژی فصلی و کرونا

به گزارش حوزه سایر رسانه‌های خبرگزاری تقریب، محمدحسین حکمت آرا متخصص و جراح گوش و حلق و بینی در گفت‌وگویی با اشاره به اینکه آلرژی به معنی حساسیت به برخی مواد است گفت: گرفتگی، آبریزش و کیپ شدن بینی و خارش ته حلق و گلو از علائم آلرژی است که می تواند به صورت فصلی یا دائمی باشد. آلرژی می تواند به خشکی پوست و اگزما هم منجر شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اما بهترین درمان دوری از موادی است که بدن نسبت به آن عکس العمل نشان می دهد. با توجه به افزایش مواد شیمیایی در پماد ها و لوسیون ها، بدن می تواند از خود حساسیت نشان دهد. مواد شوینده، گرده های کپک و حتی پر مرغ و پشم گربه و سگ می تواند ایجاد آلرژی کند که علاوه بر تاثیر روی گوش و حلق و بینی و ریه می تواند بر پوست هم تاثیر بگذارد.

متخصص و جراح گوش و حلق و بینی  با تاکید بر اینکه بهترین راه درمان آلرژی شناسایی موادی است که مصرف می کنیم و به آنها حساسیت داریم گفت: حتی برخی اسپری هایی که برای جلوگیری از کرونا استفاده می شود می تواند منجر به آلرژی پوست شود. استفاده از صابون معمولی، کرم ویتامین آ و ترکیب روغن زیتون با آبلیمو می تواند پوست را نرم کند. ضمن اینکه برخی ماسک ها به پوست حساسیت می دهد و در جاهاییکه ماسک صورت را می پوشاند قرمزی دیده می شود بهتر است از ماسک هایی که با پارچه های نخی دوخته شده و دست دوز است، استفاده کرد.

حکمت آرا درباره علائم مشترک و افتراقی کرونا و آلرژی گفت: کرونا یا سرماخوردگی هایی که شبیه کرونا هستند وجوه مشترک و تفاوت هایی با آلرژی دارند. آبریزش، خارش چشم، بینی و حلق و سرفه از علائم مشترک است. این علائم در کرونا به صورت محدود است اما در آلرژی ها می تواند به قدر یک فصل ادامه پیدا کند.

انتهای پیام/

منبع: تقریب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.taghribnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تقریب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۳۸۹۶۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تاثیر داروهای استنشاقی بر درمان آسم/ آموزش؛ گامی موثر در کنترل آسم

عضو انجمن آسم و آلرژی ایران با بیان اینکه درمان آسم فقط مصرف دارو نیست؛ گفت: بیماران با بهره‌ گرفتن از آموزش باید بدانند که درمان در وهله نخست، اجتناب از عوامل محرک‌زا و گام دوم نیز استفاده از داروها است.

دکتر مریم محلوجی‌راد در گفت‌وگو با ایسنا، درباره روش‌های درمانی نوین بیماری آسم گفت: داروهای استنشاقی، مهم‌ترین دارو در زمینه کنترل و درمان آسم است که سالیان سال مورد استفاده قرار گرفته‌ و نتایج خوبی برجای گذاشته‌اند. مقاومت‌هایی برای استفاده از اسپری‌های استنشاقی وجود داشت که با بهره‌ گرفتن از آموزش توانستیم در جهت رفع آن گام برداریم.

وی با بیان اینکه استفاده از عوامل «بیولوژیک» جزو روش‌های جدید درمان آسم به حساب می‌آید، گفت: استفاده از  «امالیزوماب» که در واقع یک  “Anti IgE”  است برای درمان آسم کاربرد دارد. امالیزوماب حدود دو سال است در کشور تولید شده، تجربه در مواجهه با بیماران نشان داده که اثرگذاری نمونه داخلی و خارجی این دارو یکسان است.

آموزش؛ گامی موثر در کنترل آسم

وی ادامه داد: وظیفه مراکز بهداشتی و دانشگاهی این است که به بیماران آموزش دهند و به آنها بگویند درمان فقط مصرف دارو نیست؛ بلکه شامل اجتناب از عوامل مسبب حمله آسم هم می‌شود. بیماران با بهره‌ گرفتن از آموزش باید بدانند که درمان در وهله نخست، اجتناب از عوامل محرک‌زا و گام دوم نیز استفاده از داروها است. حملات آسم با افزایش علائم سرفه، خس‌خس کردن و تنگی‌نفس شروع می‌شود و با پیش‌روی می‌تواند سبب افت اکسیژن خون‌ شود. در چنین شرایطی، بیمار باید در بیمارستان و حتی ای‌سی‌یو بستری شود. اغلب مرگ‌ومیر ناشی از آسم به علت حمله حاد آسم است که باعث تنگی نفس و کاهش اکسیژن می‌شود.  

محلوجی درباره آموزش در حوزه آسم گفت: تلاش‌هایی در زمینه آموزش آسم توسط انجمن آسم و آلرژی ایران با همکاری مرکز تحقیقات ایمونولوژی آسم و آلرژی صورت گرفته است. همایش علمی آسم هر ساله همزمان با روز جهانی این بیماری برگزار می‌شود و جدیدترین موارد مرتبط آسم مورد بررسی قرار می‌گیرد. در کنار همایش علمی، «همایش آموزش خانواده» نیز برگزار می‌شود و نکاتی درباره بیماری آسم به بیماران و خانواده‌های آنها ارائه می‌شود. پزشکان تلاش می‌کنند که به بیماران به ویژه بیمارانی که برای نخستین‌بار به مراکز درمانی مراجعه می‌کنند، نکات آموزشی لازم را ارائه دهند.

انتهای پیام 

دیگر خبرها

  • تاثیر داروهای استنشاقی بر درمان آسم/ آموزش؛ گامی موثر در کنترل آسم
  • این علامت‌ها خبر از بیماری آسم می‌دهد؟
  • حساسیت دور دوم انتخابات /بر مدار قانون و بی طرفی حرکت می کنیم
  • راه اندازی سامانه پیش بینی ماهانه و فصلی بارش کشور
  • کشت ۶۰۰ هزار بوته نشاء گل فصلی در محل گلخانه شهرداری
  • مورایس به قهرمانی حساسیت گرفت! | پس چرا شما تشریف آوردید؟
  • حسگری که مواد مخدر را ۶ برابر سریع‌تر شناسایی می‌کند
  • افرادی که آلرژی بهاری دارند چه غذاهایی بخورند؟
  • صدور هشدار سطح نارنجی در اردبیل
  • توصیه‌هایی برای مقابله با بیماری آسم