Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، محمد محسنی، استاد بیماری‌های گوش، حلق و بینی در پاسخ به این پرسش که «راه درمان از بین رفتن حس بویایی در برخی مبتلایان به کرونا چگونه است؟»، بیان داشت: این حالت بیشتر در مدل‌های اولیه کرونا بود و درصد زیادی از بیماران کرونایی بویایی خود را از دست می‌دادند، اما در نوع کرونای دلتا کمتر این موضوع مشاهده می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه حدود ۹۰ درصد موارد از بین رفتن حس بویایی در مبتلایان به کرونا ظرف یک تا ۱.۵ ماه به حالت اول برمی‌گردد، گفت:با دو گروه زیاد مشکل داریم؛ گروهی که این حالت دیر بر می‌گردد، اما درصد بالایی نیستند.

این فوق تخصص گوش، حلق و بینی یادآور شد: مشکل عمده ما بیمارانی هستند که این افراد بویایی شان بر می‌گردد، اما با یک حالتی بر می‌گردد که بیمار بو‌های بد و نامطبوع در بینی خود احساس می‌کند و باید تحت درمان قرار گیرد.

محسنی افزود: ما به این افراد آموزش بویایی نیز می‌دهیم؛ به طوری که به بیمار می‌گوییم دو تا سه بار در روز و هربار به مدت ۲۰ تا ۳۰ ثانیه یک ماده بودار خاص مثلا عطر گل رز یا محمدی، عطر لیمو، عصاره آویشن و اوکالیپتوس را به شکل عمیق ببوید.

وی خاطرنشان کرد: کمتر می‌بینیم بیمارانی را که مثلا بعد از ۶ ماه بگویند حس بویایی ندارم؛ ضمن اینکه در نوع کرونای دلتا خیلی اختلال بویایی را نمی‌بینیم و این حالت در مدل‌های اولیه کرونا شایع‌تر بود؛ اما در کل بیماران خود به خود این حالت خوب می‌شود.

منبع: فارس

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: ویروس کرونا بیماران کرونایی حس بویایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۰۶۰۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیش‌بینی جدید موسسه اقتصاد آلمان/ بزرگترین اقتصاد اروپا دچار رکود می شود

به گزارش تابناک اقتصادی؛ طبق آخرین پیش‌بینی‌های این موسسه،‌ بخش تولید و به‌ویژه بخش ساخت‌وساز آلمان همچنان درگیر رکود است. مصرف تنها نقطه روشن در اقتصاد این کشور خواهد بود زیرا با کاهش نرخ تورم روندی افزایش خواهد داشت.

به گفته اقتصاددانان این موسسه، این روند برای یک رشد واقعی کافی نیست. علاوه بر مصرف، سرمایه‌گذاری هم باید افزایش پیدا کند؛ اما اکنون شکاف‌های بزرگی در بخش سرمایه‌گذاری ایجادشده است. سرمایه‌گذاری به دلیل شرایط ژئوپلیتیکی و نرخ بهره بالا که تأمین مالی را گران‌تر می‌کند، کاهش‌یافته است.

اقتصاد آلمان در سال گذشته به دلایلی مانند هزینه‌های انرژی بالا، سفارش‌های جهانی ضعیف و نرخ‌های بهره بالا ۰٫۲ درصد کوچک شد که ضعیف‌ترین عملکرد در میان اقتصادهای بزرگ منطقه یورو به شمار می‌رود.

موسسه اقتصاد آلمان برای بزرگ‌ترین اقتصاد اروپا در سال جاری رشد صفر درصدی را پیش‌بینی می‌کند، زیرا انتظار می‌رود فرانسه، ایتالیا، بریتانیا و آمریکا همگی رشد قابل‌توجهی داشته باشند.

در آغاز سال جاری، آلمان از رکود عبور کرد و در سه‌ماهه اول نسبت به دوره سه‌ماهه قبل در شرایط تعدیل‌شده ۰٫۲ درصد رشد کرد. در سه‌ماهه آخر سال ۲۰۲۳، اقتصاد ۰٫۵ درصد کوچک شد. دولت آلمان رشد تولید ناخالص داخلی در سال جاری را ۰٫۳ درصد پیش‌بینی کرده است.

به گفته اقتصاددانان آنچه نیاز به تقویت دارد، سیاست است تا شرایط کسب‌وکار را بهبود بخشد؛ در غیر این صورت قابلیت‌های صنعتی و اقتصادی آلمان هدر خواهد رفت.

طبق برآورد  موسسه WI، تجارت خارجی ضعیف در سال جاری ضعیف باقی خواهد ماند و تقریباً هیچ محرک اقتصادی در سال جاری ایجاد نخواهد کرد. نرخ بیکاری آلمان هم احتمالاً از ۵٫۷ درصد در سال ۲۰۲۳ به ۶ درصد در سال جاری افزایش خواهد یافت و باوجود رکورد ۴۶ میلیون نفر شاغل در سال ۲۰۲۴، اثرات ضعف اقتصادی بر بازار کار در آلمان آشکارتر خواهد شد.

دیگر خبرها

  • پیش‌بینی جدید موسسه اقتصاد آلمان/ بزرگترین اقتصاد اروپا دچار رکود می شود
  • صدور ۲۸ میلیون بیمه‌نامه شخص ثالت در سال گذشته
  • ۵۰ درصد ایرانی‌ها از بیماری‌های دهان و دندان رنج می‌برند
  • ۵۰ درصد ایرانی ها از بیماری های دهان و دندان رنج می برند
  • یک نفر بر اثر ابتلا به هاری در مشهد فوت کرد
  • پیش‌بینی تولید ۷۷ تن کلزا در بابلسر
  • خطر حمله قلبی در این بیماران بیشتر است
  • بهبود شرایط جوانی جمعیت در کشور
  • بهبود شرایط جوانی جمعیت در کشور/ از رشد موالید تا چند فرزندی
  • از پیشگیری آسان تا درمان مشکل